За нас

Lager

Уважаеми потребители, уважаеми дистрибутори!

Радваме се, че сте посетили нашата уеб страница и проявявате интерес към представените продукти. За съжаление богатата гама от продукти е описана само на немски език, ето защо желанието ни е дадем информация за важните детайли и на вашия майчин език:

Нашата фирма е основана през 1972 г. от Хайнц Ригал и вече 2 поколения е семейна собственост. От няколко години управлението е поето от Кристиан и Александра Ригал.

На около 4 000 m2 производствена площ (офиси, складове и шоурум) стоката се складира, излага, опакова и изпраща в цяла Европа.

Екип от 25 професионалисти – от специалисти по морски транспорт до логистици - се старае винаги да бъде в помощ и да съдейства по всякакъв начин на клиентите.

Когато преди 40 години започнахме дейността си с продажба на въжета за швартоване, никой не можеше да си представи каква богата гама от продукти ще предлагаме сега чрез каталози и на нашата уеб страница. Номенклатурата ежегодно се обогатява с нови и нови продукти. Продукти като надуваеми лодки Allroundmarin, извънбордови двигатели Minn Kota, ехолоти за откриване на риба Humminbird, яхтен лак International и много други непосочени тук продуктови групи формират най-големия дял от реализирания оборот.

Нашите клиенти са представители на специализираната търговия с аксесоари за лодки, корабостроителници, търговци на къмпинг артикули, както и риболовни и рибни магазини. Над 60% от оборота ни се реализира извън пределите на Австрия, основно в ЕС.

Ако сте дистрибутор и проявявате интерес към нашите артикули, ние ви каним да станете „Partner of Allroundmarin“ с всички произтичащи от това предимства. Регистрирайте се при нас, най-добре на електронен адрес office@allroundmarin.at или по факс на номер +43 (0)2236 64676-76. Веднага след проверка на вашите дистрибуторски права и на всички предоставени данни ще получите необходимите документи: актуални каталози, цени за дистрибутори и списък на всички допълнителни предимства, като например отстъпка за количества, специални оферти и условия за изпращане и плащане. Ще получите също така и рекламни материали, както и цялата информация, от която се нуждаете или трябва да знаете в качеството си на дистрибутор.

Lager

Вероятно вече сте разгледали нашата уеб страница. Голяма част от всички продукти, представени в каталозите, са налични на склад (вж. снимките вдясно). Затова е практика много от нашите дистрибутори да изпращат поръчката си по електронна поща и един до два дни по-късно да получат лично поръчаната стока при нас с допълнителни 3% отстъпка. През последните 40 години непрекъснато доказваме изпълнението на нашите основни приоритети - удовлетвореност на потребителя и бързо и качествено обслужване във всяка ситуация.

С удоволствие оставаме на ваше разположение за допълнителна информация и сведения, но за нас ще е особена част да можем да ви поздравим като следващия дистрибутор, станал част от голямото семейство на „Partner of Allroundmarin“.

 

Екипът на „Allroundmarin “