Mi o nama

Lager

Poštovani interesenti, poštovani prodavatelji!

Drago nam je što ste posjetili naš homepage i što se zanimate za naše proizvode. Pošto je naš obuhvatni asortima proizvoda na žalost opisan samo na njemačkoj jeziku, naša je želja da Vas o važnim detaljima obavijestimo i na Vašem materinjem jeziku:

Našu firmu je 1972. godine osnovao gospodin Heinz Rigal, čija obitelj ovo poduzeće posjeduje sada već u drugoj generaciji. Prije nekoliko godina su naime poslovodnu funkciju preuzeli Christian i Alexandra Rigal.

Na poslovnoj površini (ured, skladište i ogledna prostorija) od ca. 4.000 m2 naša je roba uskladištena i izložena, te se vrši njeno pakiranje i slanje diljem Europe.

Naša ekipa sastoji se od 25 stručnih suradnika; u timu su zastupljene osobe koje su jedreći obišle svijet isto kao i specijalisti za logistiku. Svi oni ulažu konstantne napore da našim klijentima kompetentno stoje na raspolaganju kroz davanje savjeta i pružanje pomoći.

U samim počecima prije 40 godina, kada je započela prodaja brodske užadi, još se nije moglo ni nazirati kakav će se obuhvatan program u današnjem vremenu nalaziti u našim katalozima i na našem homepage-u. Svake godine su se pojavile nove grupe proizvoda. Danas najveći dio prometa ostvarujemo prodajom slijedećih grupa proizvoda: Allroundmarin gumeni čamci, E-Propulsion električni vanbrodski motori, Railblaza sustav za pričvršćivanje, International boje za jahte i brojne druge grupe proizvoda, koje ovdje nisu navedene.

Među naše mušterije spadaju stručni trgovci opremom za čamce, brodogradilišta, trgovci opremom za kamping, kao i trgovine za ribolov i sportski ribolov. Više od 60% našeg prometa realiziramo izvan Austrije, uglavnom u državama Europske unije.

Ukoliko ste zainteresirani i imate specijaliziranu trgovinu, pozivamo Vas da postanete „Partner of Allroundmarin“ sa svim pripadajućim pogodnostima. Registrirajte se kod nas. Najbolje preko E-Maila na adresi office@allroundmarin.at ili pomoću faksa pod brojem +43 (0)2236 64676-76. Neposredno nakon provjere Vašeg prava na trgovanje specijaliziranim proizvodima i svih podataka primiti ćete sve dokumente kao što su aktualni katalozi, Vaše nabavne cijene i spisak svih dodatnih pogodnosti poput količinskih popusta, akcijskih ponuda, te uvjeta plaćanja i isporuke. Nadalje ćete primiti promidžbeni materijal i sve informacije, koje su Vama kao trgovcu potrebne, odnosno kojima Vi kao trgovac morate raspolagati.

Lager

Možda ste našu Internet-homepage-stranicu već prelistali. Svi proizvodi, koje možete pronaći u našim katalozima, velikim dijelom na raspolaganju stoje odmah u skladištu. (vidi priložene fotografije). Mnogi naši klijenti-trgovci su stoga navikli da narudžbu proslijede emailom i dan-dva dana nakon toga naručenu robu sami preuzmu uz odgovarajući dodatni popust od 3%. Naš najviši prioritet je zadovoljna mušterija i brzi i dobar servis u svakoj situaciji. To smo tijekom proteklog razdoblja od 40 godina stalno uspijevali dokazati.

Za dodatne informacije i obavjesti Vam rado stojimo na raspolaganju, a posebno bi nas radovalo, da Vas možemo pozdraviti kao stručnog trgovca u našoj velikoj familiji „Partner of Allroundmarin“.

 

Vaša ekipa „Allroundmarin Crew“